Mascarpone krema
Iametza
2019-11-05
26
EGINGARRI
51502
BISTARATZE
Maskarpone gaztaren krema egiten ikasiko dugu. Primerako azken burua da bazkari eder bati amaiera emateko.
-
1HastekoArrautzak azukrearekin nahasi eta bizkor jo.
-
2OndorenKontu handiz erantsiko dugu ondoren mascarpone gazta, nahasturak ongi hartu eta ore krematsu bat itxura dezan
-
3Azkenik. Azkenik, leunkiro gaineratuko dugu, gomazko espatula batez, esnegain harrotua, krema leun eta harro gera dadin. Pote txikitan sartu eta hoztuko dugu. Zerbitzatzerakoan, kafe ehoa edo kakao-hautsa hautseztatuko dugu haren gainean. Iturria: http://sukaldean.eus/
- 2 arrautza oso
- 160 g azukre
- 200 g esnegain, harrotua
- 400 g mascarpone
Osasuntsua
Elikadura
Postreak
Azkenburuak