Mascarpone krema

Iametza
2019-11-05
26
EGINGARRI
43711
BISTARATZE
Maskarpone gaztaren krema egiten ikasiko dugu. Primerako azken burua da bazkari eder bati amaiera emateko.
  • 1
    Hasteko
    Arrautzak azukrearekin nahasi eta bizkor jo.
  • 2
    Ondoren
    Kontu handiz erantsiko dugu ondoren mascarpone gazta, nahasturak ongi hartu eta ore krematsu bat itxura dezan
  • 3
    Azkenik
    . Azkenik, leunkiro gaineratuko dugu, gomazko espatula batez, esnegain harrotua, krema leun eta harro gera dadin. Pote txikitan sartu eta hoztuko dugu. Zerbitzatzerakoan, kafe ehoa edo kakao-hautsa hautseztatuko dugu haren gainean. Iturria: http://sukaldean.eus/
  • 2 arrautza oso
  • 160 g azukre
  • 200 g esnegain, harrotua
  • 400 g mascarpone
Osasuntsua Elikadura Postreak Azkenburuak