![](/images/egingarria.png)
Mascarpone krema
![](/storage/U2sDRdjumLTCqKmvphcq0xcAKPfT4ofxuu8We3TB.jpeg)
Iametza
2019-11-05
26
EGINGARRI
47432
BISTARATZE
Maskarpone gaztaren krema egiten ikasiko dugu. Primerako azken burua da bazkari eder bati amaiera emateko.
![](/storage/7fsQjhUKd0luSq5MtOoxRpk6smr0lzxoSxRtUbwr.jpeg)
![](/images/urratsak.png)
-
1HastekoArrautzak azukrearekin nahasi eta bizkor jo.
-
2OndorenKontu handiz erantsiko dugu ondoren mascarpone gazta, nahasturak ongi hartu eta ore krematsu bat itxura dezan
-
3Azkenik. Azkenik, leunkiro gaineratuko dugu, gomazko espatula batez, esnegain harrotua, krema leun eta harro gera dadin. Pote txikitan sartu eta hoztuko dugu. Zerbitzatzerakoan, kafe ehoa edo kakao-hautsa hautseztatuko dugu haren gainean. Iturria: http://sukaldean.eus/
![](/images/materiala.png)
- 2 arrautza oso
- 160 g azukre
- 200 g esnegain, harrotua
- 400 g mascarpone
Osasuntsua
Elikadura
Postreak
Azkenburuak